• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • carab

   

  Acţionarii majoritari de la Banca Comercială Carpatica, afaceristul Ilie Carabulea şi asociaţii săi, au făcut un anunţ important privind viitorul băncii. Carabulea vrea să  vândă participaţiia sa, iar ceilalţi acţionari vor aproba fie fuziunea cu Nextebank, fie majorarea capitalului instituţiei de credit.

  În cauzul în care pachetul majoritar de acţiuni va fi dat proprietarului Nextebank, atunci fuziunea va fi următorul pas, iar în cazul vânzării către un alt cumpărător va fi operată majorarea de capital. Omul de afcaeri sibian Ilie Carabulea şi părţile afiliate deţin 57,1% din acţiunile băncii.

  „Ne menţinem angajamentul de a încheia o tranzacţie de vânzare a unui pachet majoritar de acţiuni conform unui scenariu accelerat pentru a asigura băncii platforma necesară pentru a spori baza de capital în vederea dezvoltării viitoare”, a declarat Oprea Carabulea, fiul lui Ilie Carabulea şi reprezentantul acţionarului majoritar.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top