• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • robert-cazanciuc

  Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, vrea să descurajeze potenţialele infracţiuni viitoare  şi cheamă întăriri din Franţa. Cazanciuc a declarat că săptămâna viitoare va veni şeful Agenţiei de Recuperare a Prejudiciilor din Franţa, pentru a oferi sprijin în cadrul procedurilor de înfiinţare a unei instituţii similare în România.

  „La finalul anului trecut, a fost trimis un memorandum în Guvern pentru constituirea unei structuri specializate pentru asistenţa pentru magistraţi, de la procesul de indisponibilizare şi până la valorificarea efectivă a produselor infracţiunii”, a declarat Robert Cazanciuc, care a precizat că termenul la care această structură va fi operaţională este sfârşitul lunii martie.

  Robert Cazanciuc a adăugat că, săptămâna viitoare, va veni în România expertul francez, în urma discuţiei avute cu ministrul Justiţiei din Franţa.

  Cea mai eficient structură de acest fel se află în Franţa, 30 de oameni lucrează acolo. Şeful acestei structuri va veni la Bucureşti şi va veni pentru o perioadă să ne ajute să facem operaţional această structură”, a precizat ministrul Justiţiei.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top