• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • MFP

  MFP  a lansat o sesiune de titluri de stat pentru populație, acestea putând fi achiziționate în perioada 11 – 29 iulie 2016.

  100 de lei este valoarea nominală iar scadența la doi ani, dobânda fiind de 2,15% pe an.

  „Dobânda este 2,15% pe an. Considerăm că este o dobândă atractivă pentru economisire. Orice persoană de peste 18 ani are acces la aceste titluri, indiferent dacă este rezidentă sau nerezidentă, valoarea este de 100 de lei și am pus o limită superioară de 100.000 de lei pentru o persoană fizică”, a explicat la lansare Anca Dragu.

  O persoană fizică poate cumpăra maximum 1.000 de titluri de stat de la  patru bănci intermediare, respectiv BCR, BRD, Raiffeisen Bank și Banca Transilvania.

  „În procesul de subscriere, cumpărătorii titlurilor de stat pot opta între a deschide un cont bancar, a oferi datele contului bancar personal sau pot subscrie cu numerar”, a anunțat MFP.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top