• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • tb1

  Traian Băsescu a început să varieze ieşirile medatice, preşedintele abordând frontal şi teme de politica externă. Băsescu a cerut public sancţionarea băncilor şi companiilor ruseşti care sunt suspectate a avea legături cu rebelii separatişti din Ucraina.

  Traian Băsescu nu a dat nume concrete, preferând ca discursul dur să fie totuşi unul generalizat, îndreptat împotriva unor “entităţi”. Preşedintele a indicat şi sursa de inspiraţie, Consiliul Europei”.

  „Tradus, înseamnă companii, care pot fi ori bănci, ori companii energetice, multe alte categorii. Expresia < entităţi > se referă în primul rând la societăţi comerciale”, a concluzionat Băsescu.

  Băncile la care se referă acesta sunt cel mai probabil Gazprombank, a treia bancă din sistemul rusesc, şi VEB(Vnesheconombank), , agent de plăţi al guvernului rus dar şi administrator de fonduri de pensii.
  Gazprombank este instituţia prin care Gazprom îşi desfăşoară toate activităţile financiare

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Ce bănci vrea să sancţioneze Băsescu: Gazprombank şi VEB

  1. cristoiu spune:

   Titlul articolului este demontat de continutul acestuia. Nu prea am mai intalnit asa ceva pe Reporter Virtual .

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top