• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Mugur IsarescuBanca Națională a publicat pe site-ul e-licitatie.ro un anunț de licitație publică prin care ar urma să achiziționeze o serie de produse mai puțin obișnuite în activitatea de reglementare și supraveghere a sistemului bancar.

  Mai exact, este vorba de echipamente de fitness, benzi de alergare, biciclete staționare și bănci de forță sau grătare de haltere, cu care ar urma să fie echipate trei clădiri aparținând Băncii Naționale: cea din strada Dr. Staicovici și cele din Păltiniș și Sinaia.

  Anunțul a fost publicat pe 21 octombrie, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 12 noiembrie, ora 9:00.

  Centrele de sport ale BNR rivalizează cu cele ale multor cluburi de fotbal de primă ligă din România, având inclusiv antrenori angajați cu normă întreagă. Ele nu sunt deschise celor din afara instituției, așa că nu rămâne decât o singură concluzie posibilă: aceea că Banca Națională este angajatorul ideal chiar și după etalonul vestic, ca să nu mai vorbim de cel românesc.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Ce mai cumpără BNR din banii publici: benzi de alergare și haltere

  1. burningsnowflake spune:

   Bateti campii cu gratia hipopotamului-balerina al lui Disney…
   BNR nu este institutie bugetara. Nu primeste bani de la stat pentru salarii si are venituri proprii din produse si servicii.
   Licitatia publica solicitata de BNR este rezultata din alt aspect.
   Si care sunt „centrele de sport” ale BNR? Baza sportiva din Cotroceni? BNR o are in administrare, adevaratul proprietar, care de altfel tocmai pregateste, in functie de rezultatul alegerilor, schimbari majore acolo….este altul.
   Hai, ca v-am spus destule, mancati paine un an….puneti-va mintea de jurnalisti la lucru.
   Si sa-mi faceti cinste cu un salariu.
   Mia san mia.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top