• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Mugur Isarescu

  Guvernatorul BNR  a reiterat soluţiile-cadru convenite joi de conducerea BNR împreună cu băncile care au în portofolii credite în franci elveţieni şi cu Asociaţia Română a Băncilor (ARB).

  „Vorbim de măsuri raţionale şi echilibrate ca soluţii la problemele creditelor în franci elveţieni, suntem pentru împărţirea poverii, dar într-o manieră echilibrată. Părerea mea este că băncile vor răspunde favorabil cererilor clienţilor cu probleme, pentru că este şi în interesul lor. Marja de reducere aplicată depinde însă de la o bancă la alta”, a declarat şeful băncii centrale, Mugur Isărescu, într-o conferinţă de presă.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  5 Responses to Ce vrea Isărescu: Suntem pentru împărţirea poverii între clienţi şi bănci

  1. […] Ce vrea Isărescu: Suntem pentru împărţirea poverii între clienţi şi bănci […]

   • balan georgiana spune:

    Despre ce echilibru vorbiti domnule , caci noi sunte m la „trapez” de vreo 7 ani din 10, fara sfoara de siguranta (spre deosebire de bancile guvernate de dvs……ale romanilor?)s au constatat atitea clauze abuzive in contracte (multimea de prosti si hrapareti, patura de jos a societatii dvs de intelectuali….ei platind avocati, ei mincind mai putin, lasindu si copii nesupravegheati pentru un salariu de mizerie ) cum a ti sanctionat atitia ani in care am fost hotiti, haituiti la telefoane, amenintati , deposedati de bruma” averi”(care in nici un caz nu ajung la standardele politicienilor, a celor pe care precum milogii au cersit voturile noastre care oricum nu au vreo valoare intrucit jocurile nu se fac in tara noastra, domule daca mai aveti respect citusi de putin fata de pamintul acesta romanesc,veti incerca sa reactionati conform pozitiei si puterii pe care a ti afisat o pe toata durata mandatelor presedintilor din tara.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top