• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • bucsaru gheteaUltimul preț pentru complexul rezidenţial Green City, dezvoltat de omul de afaceri Dumitru Bucşaru, a fost stabilit la 20 de milioane de euro de adunarea creditorilor. Finanțatorul aestui proiect imobiliar cu peste 200 de vile a fost CEC Bank, care a acordat firmei dezvoltatoare un credit de 30 de milioane de euro.

  Omul de afaceri Dumitru Bucşaru este în prezent cercetat în stare de arest la domiciliu, într-un dosar în care este suspectat de bancrută frauduloasă, pentru că ar fi înstrăinat activele după ce a intrat în insolvenţă, prezentând evidenţe contabile nereale. Prejudiciul produs în acest dosar a fost estimat, până în prezent, la 1,5 milioane de lei.

  „În acest moment mai sunt 202 imobile scoase la vânzare. Toate casele care sunt finalizate însă au diferite stadii de finisaje interioare respectiv roşu, gri, la gata. Sunt scoase la vânzare şi anumite terenuri care oferă posibilitatea de extindere a terenului deja aferent curţilor anumitor imobile”, au declarat reprezentanţii Societăţii Române de Insolvenţă, citați de Mediafax.

  Proiectul rezidențial Green City a fost dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, în localitatea ilfoveană 1 Decembrie.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top