• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 •  

  aursf

  Clienţii cu credite în CHF au demarat prin reprezentanţii lor cea mai mare campanie de negociere cu băncile din istoria României.

  Grupul Clienţilor cu Credite în CHF şi AURSF au dat startul negocierilor cu băncile care au acordat credite în franci elveţieni în perioada 2006-2008.

  Iniţial, data de start a rundelor de negociere a fost 2 aprilie dar unele detalii organizatorice au făcut ca această acţiune să fie amânată cu o zi.

  Demarăm campania de negoicere. Din anumite motive nu vom face anunţuri oficiale până săptămâna viitoare pentru a putea avea o imagine clară a acestor negocieri: cine vine, cine a înţeles ce vrem, cine a priceput că suntem reprezentanţii mandataţi de clienţi, a spus pentru Paginadebănci.ro, Alin Iacob, preşedinte AURSF, asociaţia care reprezintă la negocieri Grupul Clienţilor cu Credite în CHF.

  Negocierile implică peste 5.800 de clienţi înscrişi la negocieri şi circa 7 bănci la care sunt concentrate 95% din totalul creditelor CHF: Volksbank(preluată de Banca Transilvania), Raiffeisen, Bancpost, Banca Românească, Piraeus, Credite Europe Bank şi OTP Bank.

  „Nu dorim nici electorată, nici garanţia statului, ci băncile să-şi asume o parte a acestei creditări”, a declarat de mai multe ori Alin Iacob.

   

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  6 Responses to CHF: Începe cea mai mare negociere colectivă. Bănci respectaţi-vă clienţii!

  1. […] și copii, că aproximativ 50% din populație este afectată de subiect. Și sunt în curs negocieri colective cu băncile și mii de […]

  2. gabriela spune:

   Cum putem sa ne mai inscriem in grupul de negocieri? Multesc.

  3. gabriela spune:

   as vrea si eu sa ma inscriu in grup

  4. Camelia spune:

   AS VREA SI EU SA MA INSCRIU IN GRUP .

  5. Camelia spune:

   As vrea si eu sa ma inscriu in grup .

  6. Nae spune:

   Afirmatia privind ajutorul este cea mai corecta,statul are ce face cu banii nu trebuie sa ne ajute,bancile au creat aceasta problema tot ele sa o rezolve.Statul ne poate ajuta sa nu poata fi influentata justitia in cazul in care bancile vor ajunge in fata judecatorilor.Nimic mai mult

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top