• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • china-central-bankGrupul chinez Hualing a cumpărat de la Societe Generale participația majoritară de la Bank Republic, una din primele bănci din Georgia.

  „Hualing Group a ajuns la un acord preliminar cu Societe Generale și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) pentru achiziționarea participației majoritare deținute de SocGen în Bank Republic, subsidiara sa din Georgia”, a comunicat  grupul financiar chinez.

   

  Grupul chinez deţine o  divizie bancară în Georgia şi va recurge la o fuziune între Basis Bank şi Bank Republic pentru a forma a treia bancă din Georgia ca mărime.

  Societe Generale va deține aproximativ 8% din entitatea combinată și va rămâne membru al Consiliului de Administrație în timp ce BERD va deține o participație de 3,9% și va rămâne membru al Consiliului de Administrație. Sursa:Agerpres

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top