• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • nicolae-cinteza

  Şeful Comisiei de Supraveghere a BNR, Nicolae Cinteză, a dezvăluit faptul că operaţiunea Iceberg, care are deocamdată doar statutul de proiect în cadrul băncii Volksbank ar putea avea efecte concrete în piaţa bancară dacă s-ar pune în aplicare.

  Astfel şi celelalte bănci ar putea fi forţate să facă oferte clienţilor de conversie a creditelor CHF la un curs mai mic decât cel actual. Această ipoteză a fost lansată de Nicolae Cinteză pentru bursa.ro în eventualitatea în care Volksbank va pune în aplicare oferta adresată clienţilor cu credite în CHF .

  Probabil că dacă această decizie va fi pusă în aplicare vor fi împinse şi alte bănci în aceeaşi direcţie, sub presiunea hotărârii Volksbank.

  Nicolae Cinteză a respins ideea ca Volksbank să facă o afacere prin faptul că va primi şi clienţii altor băncii ce vor dori să facă conversia la un curs mai mic.

  Nu există posibilitatea ca oamenii să-şi mute creditele de la alte bănci la Volksbank, pentru că aceasta din urmă nu mai acordă credite în franci elveţieni. Ce afacere poate face Volksbank, atâta vreme cât a adus capital să acopere pierderea? Ierţi pe cineva de datorie şi asta este afacere? Nu există aşa ceva, a precizat Cinteză

   

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top