• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Coaliția pentru Dezvoltarea României, care reunește 45 de organizații cu peste 600.000 de angajați, susține că mesajul lansat de premierul Mihai Tudose în numele Guvernului, potrivit căruia mediul de afaceri ar fi vinovat pentru lipsa de fonduri la bugetul statului, este fals și dăunător.

  „Mesajul public lansat de dumneavoastră în numele Guvernului României conform căruia mediul de afaceri este cel care generează lipsa de fonduri la buget pentru școli, infrastructură sau servicii medicale este unul profund fals și dăunător societății românești. Negreșit și în mediul privat (ca și în zona bugetară) se fac greșeli, există probleme, sunt persoane și companii care fac evaziune fiscală și nu respectă legile. Dar în marea sa majoritate, mediul de afaceri este corect și este cel care produce bunăstare în România. Companiile cu capital străin (multe dintre ele multinaționale), băncile și sute de mii de antreprenori români își respectă angajații și legile țării. Ei sunt cei care asigură banii din care sunt plătiți profesorii și doctorii, magistrații și judecătorii, din care sunt construite școlile și spitalele. Banii care susțin administrația publică. Banii din care se dezvoltă România. Toate aceste companii și toți acești antreprenori respectați”, se arată într-o scrisoare deschisă adresată de organizație premierului.

  Coaliția adaugă că, dacă Guvernul are dovezi clare că sunt companii cu capital autohton sau străin care nu respectă legea, premierul ar trebui să le nominalizeze și să informeze instituțiile abilitate.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top