• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • O analiză a Comisiei Națională de Prognoză arată că producţia industrială ar putea fi cu 7,6% mai mare în acest an față de anul trecut pe fondul contextului extern favorabil.

  „În aceste condiţii, volumul cifrei de afaceri pe total industrie va creşte cu 6,8% faţă de nivelul înregistrat în anul 2016, iar stocurile de produse finite se vor majora cu 9,3%. Creşterea stocurilor de produse finite din acest an urmează să compenseze diminuarea acestora din anul anterior, situându-se la un nivel apropiat de cel din anul 2015”, arată CNP.

  Pentru cifra de afaceri pe total industrie se anticipează o creştere de 0,7% în perioada de referinţă, comparativ cu trimestrul anterior, avându-se în vedere majorarea cu 5,7% a cifrei de afaceri pe piaţa externă, respectiv o reducere cu 4,0% a cifrei de afaceri pe piaţa internă.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top