• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • credit europe bankCredit Europe Group a restructurat deja, mai mult de 1000 dintre creditele clienților cu împrumuturi în franci elvețieni (CHF). Din acest total, 30% dintre credite au fost restructurate în anul 2015, ca urmare a eforturilor susținute întreprinse cu scopul de a oferi soluții rapide clienților aflați în dificultate financiară. Operațiunile de restructurare, care exclud orice fel de cost pentru client, au redus, în medie, obligațiile lunare de plată, cu 20%.

  “Deservirea nevoilor clienților noștri începe întotdeauna cu o bună cunoștere a nevoilor lor. Cu cât le vom cunoaște mai bine, cu atât putem analiza mai bine potențiale alternative de satisfacere a acestora,” afirmă oficialii Credit Europe Group. “Soluțiile oferite sunt de fiecare dată în linie cu capacitatea actuală de plată a clienților, capacitate evaluată de către instituția noastră pe baza documentelor puse la dispoziție de către clienți.”

  Din dorința de a înțelege cât mai bine nevoile clienților din această perspectivă, a fost înființat, de curând, un HOTLINE (021. 406. 50. 60) dedicat. Aici, clienții cu credite denominate în franci elvețieni (CHF), care au nevoie și doresc să acceseze soluții customizate (dedicate), vor putea să beneficieze mai ușor de un canal de comunicare cu reprezentanții instituției.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top