• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • carpaticaConsiliul Concurenței a dat undă verde preluării de către Nextebank SA a Băncii Comerciale Carpatica SA, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
  „În data de 1 martie 2016, Nextebank a informat Banca Comercială Carpatica cu privirre la răspunsul pe care aceştia l-au primit din partea Consiliului Concurenţei în ceea ce priveşte decizia de neobiecţiune privind concentrarea economică realizată prin dobândirea controlului unic direct asupra Băncii Carpatica şi indirect, asupra Imobiliar Invest SRL, SSIF Carpatica Invest şi SAI Carpatica Asset Management SA de către Nextebank, constatând că, deşi operaţiunea cade sb incidenţa legii, nu există îndoieţi serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurenţial normal”, se arată în decizia Consiliului Concurenţei.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top