• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • tetikBanca Transilvania va oferi clienților cu credite în franci elvețieni ai Volksbank conversia în lei sau euro cu un discount de 15% din principal și eliminarea comisioanelor de risc (redenumit de administrare), cu ocazia preluării operațiunilor băncii austriece.

  Noul nivel al dobânzii ar putea fi de circa 3% plus Robor la șase luni pentru creditele convertite în lei și de aprozimativ 5% plus Euribor la 6 luni.

  Termenul în care clienţii vor trebui să se decidă este de două săptămâni, iar cei care au câştigat litigii cu Volksbank vor beneficia de rate de discount ce vor fi stabilite în funcţie de client. Dacă un client acceptă oferta, el va primi un nou contract de credit, cu Banca Transilvania, iar cel de la Volksbank va fi anulat.

  Banca Transilvania va anunța, marți, încheierea tranzacției prin care a preluat operațiunile Volksbank România, după ce toate instituțiile abilitate – Consiliul Concurenței, BNR – au avizat fuziunea. Potrivit economica.net, comisionul de risc reprezintă până la o treime din valoarea unei rate lunare, însă sumele deja plătite în contul acestui comision nu vor fi returnate.

  Volksbank are în portofoliu circa 20.000 de contracte de credit în franci elveţieni, la valoarea medie de aproximativ 60.000 de franci.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top