• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • anuntRomânii apăsați de ratele pentru creditele în franci elvețieni (CHF), monedă ce și-a dublat valoarea în raport cu leul față de momentul contractării împrumuturilor, mai au încă resurse de umor. Unul dintre ei a postat, pe pagina unui grup de Facebook al clienților nemulțumiți de relația cu băncile, un anunț de 1 aprilie.

  În comunicarea respectivă se anunța că Piraeus Bank ar fi decis conversia creditului în lei la cursul din ziua acordării, dar că oferta este valabilă doar astăzi. De fapt, conversia la cursul istoric este una dintre revendicările debitorilor în CHF ai băncilor.

  Clienții nemulțumiți de indiferența băncilor față de situația datornicilor în franci elvețieni au protestat, după ultima apreciere majoră a CHF, determinată de decizia băncii centrale a Elveției de a nu mai interveni în piață pentru temperarea aprecierii francului, în mai multe moduri. Pe lângă protestele de stradă și acțiunile de lobby sau în instanță, debitorii au decis să forțeze băncile să le asculte plângerile prin plata ratelor – sume apreciabile – în bancnote de un leu sau în monede.

  Citește despre boicot:

  BOICOT: Clienţii vor plăti la ghişeu cu bancnote de 1 LEU
  BOICOTUL CU 1 LEU a început la Credit Europe, banca lui Yakup Cil
  Sucursală BLOCATĂ de BOICOT. Credit Europe Magheru a încercat să nu permită accesul la un ghişeu
  BOICOT. „Raiffeisen Unirii a chemat poliţia”. Aşa a spus Van Groningen?
  BOICOT. 200 de tranzacţii făcute de un singur client la Volksbank
  BOICOT. Braşovenii au blocat o sucursală a Credit Europe Bank, banca lui Yakup Cil

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top