• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • euro

  APS Holding (APS) a achiziționat în cadrul unei mari tranzacții credite neperformante din România în valoare totală de 1,33 miliarde de euro.

  Primul pachet provine de la o bancă internațională activă pe piața românească și include creanțe garantate și negarantate corporate și de tip întreprinderi mici și mijlocii (IMM) cu valoarea nominală de peste 1,07 miliarde de euro.

  APS Holding a condus un consorțiu la car au mai participat International Finance Corporation, membră a Grupului Banca Mondială, și alți investitori.

  Al doilea portofoliu a fost cumpărat de la Intesa Sanpaolo Bank România, valoarea fiind de aproximativ 261 milioane de euro, și include creanțe retail și corporate, deopotrivă garantate și negarantate.

  Cumpărătorul este APS Delta, un vehicul ce reprezintă APS Holding împreună cu alte instituții de investiții, printre care AnaCap Financial Partners, conform Agerpres.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top