• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Franc elvetian

  Pro TV a anunţat că există negocieri cu uşile închise între Guvern şi băncile  centrale privind conversia creditelor CHF.

  Informaţia este  oferită pe surse, cele două părţi discutând o eventuală conversie la cursul zilei, cu discount model dorit de BNR.

  Noutatea ar fi constituită de garanţiile guvernamentale oferite băncilor care astfel ar transforma creditele CHF în credite similare celor din programul Prima Casă.

  Deputatul PSD Ana Birchall a declarat: „Este o discuţie… Încă nu am ajuns la o soluţie finală, tocmai pentru că trebuie să vedem pe simulări. Mor când aud că băncile pierd. Poate că pierd din ce profit şi-au bugetat ei că o să câştige”.

  Fostul ministru de Finanţe Gheorghe Ialomiţianu  a declarat că eventualele garanţii guvernamentale pentru debitorii în CHF sunt o idee bună.
  ANPC a cerut bancherilor să scadă cu 20-25% costul creditelor în franci.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Creditele CHF: Conversie la zi şi garanţii guvernamentale

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top