• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • bcrCeea ce pentru unii e o dramă, iar în unele cazuri duce chiar la gesturi extreme, inclusiv sinucideri, pentru BCR e un motiv de publicitate pe diverse site-uri, prin care speră să desăvârșească niște povești de viață cu finaluri dintre cele mai nefericite.

  Mai exact, BCR a început să facă reclamă executărilor silite ale creditelor din portofoliu, nu doar pe site-ul propriu, așa cum se întâmpla până acum, ci și cumpărând spații publicitare pe mai multe site-uri importante. Asta în timp ce clienții sunt terorizați de perspectiva pierderii apartamentului pentru care au muncit 7-8 ani și pe care l-au cumpărat, de regulă, tot după ce s-au uitat la vreo reclamă în care BCR le spunea că e cazul să nu mai stea cu chirie.

  Bineînțeles, în reclamele de pe internet (una dintre ele o puteți vedea în poza alăturată) banca nu prezintă situația reală, ci una idealizată. Proprietarul actual nu există, nici copiii acestuia, care ar putea ajunge să locuiască pe stradă după ce părinții lor au fost ”prelucrați” de profesioniștii de la BCR.

  „Partener financiar solid și de încredere”

  Maeștrii în propagandă de la banca moștenitoare a Bancorex nu vorbesc decât despre ”avantajele licitațiilor publice BCR”. Care sunt acestea? Primul avantaj, ne dau și finanțarea de care avem nevoie, pe lângă imobil și teren. Firesc, doar au nevoie și în anii următori de niște executați silit. Al doilea, avem de ales între case din toate colțurile țării. La fel de firesc, naivii sunt împărțiți în mod aleator, nu se strâng toți într-un singur oraș.

  Al treilea avantaj? ”Licitaţiile BCR se organizează într-un cadru profesionist şi transparent”. Dacă nici BCR nu e profesionistă când vine vorba de a-și lăsa foștii clienți în pielea goală, atunci cine? Al patrulea: casele evacuate cu forța sunt o bună oportunitate de investiție. Ce-i drept, așa se fac marile averi, călcând pe cadavre. Ultimul avantaj e bomboana de pe colivă: ”Ai alături un partener financiar solid şiReclama BCR de încredere”. Asta sună a deja-vu. Am mai auzit-o în 2007-2008, și au auzit-o cu certitudine și cei pe care BCR se grăbește acum să îi arunce în stradă.

  Mulți dintre cei ale căror case au devenit ”bune oportunități de investiție” se judecă de ani de zile cu banca pentru eliminarea clauzelor abuzive din contracte. Avocații plătiți cu sute de mii sau chiar milioane de euro de BCR au lungit procesele cu anii, în așa fel încât, în cele din urmă, clienții au ajuns în imposibilitatea de a mai plăti niște rate umflate cu pompa după venirea crizei. Mulți alții, chiar dacă nu au dat banca în judecată, au ajuns în incapacitate de plată, la rândul lor, tot din cauza creșterii arbitrare a dobânzii și comisioanelor abuzive.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  4 Responses to Culmea cinismului! BCR face reclamă pe internet la suferințele clienților

  1. anaoniga spune:

   B.C.R a recurs la abuz de pozitie ,a profitat de neputinta celor care nu mai puteau achita dobanzile suplimentare perepute abuziv de banca in combinatie cu mafioptii de lichidatori platiti cu sume imense de cei corecti si cinstiti .Anentie ,aceste mizerii morale percep sa le platesti cu 90%mai mult decat suma datorata ,sub forma de comisioane , ale bancilor si lichidatorilor +bobanzi.

   • cip spune:

    Oricum cei care au datorii au avut tot timpul posibilitatea de a face ceva. A vinde ei proprietatea era o posibilitate.
    Daca executorii iau comisioane grase asta nu are nici o legatura. La fel datornicii pot evita aceste comisioane. Tine cont ca in cele mai multe cazuri bancile i-au aceasta masura dupa 2-3 ani de la plata ultimei rate.

    • anaoniga spune:

     Va intreb pe d-voastra care impreuna cu lichidatorii profitati de neputinta acestor oameni care si-au vandut case sa va plateasca datorii cu tepe prin bilete la ordin scontate fara garantii de ce nu interveniti si asupra emitentilor de bilete ,in conditiile in care nu ati avut nici o garantie ,si au fost platite de noi care le-am scontat ,de ce nu-i trageti le raspundere pe emitenti sa vedeti ce dosare au prezentat la scontare ,daca au fost viabili ,de ce banca percepe dobanzi de 22%lasuta pe perioada insolventei ,de ce nu ytrageti la raspundere lichidatorii cu toate excrocheriile care le fac prin vanzarea la subpret a unor proprietati iar uneori pe 2lei din care apoi isi iau comisioanele ???? Hoti ,santeti mai rau ca si camatarii .Va mai lucra dracul cu voi .

     • anaoniga spune:

      Tineti cont caci in loc de 600.000lei bilete scontate ati perceput 600.000 +400.000lei (comoision lichidator +dobanzi ) V-am reclamat azi la diicot. Juristii vostri rad de clienti ca au facut greseli fata de ei insisi si voi faceti abuz de forta ,abuz de pozitie ,abuz de incredere fata de oameni nenorociti care se sinucid . Hoti ordinari si gunoaie ce santeti . Pe unii datornici ii favorizati cum este SCALA REAL Estate -IASI ,unde se fac cele mai mari escrocherii prin intermediul lichidfatorilor cum ar fi Nitescu DAN si Mititelu -IASI. vOM VEDEA CUM SCOATETI LA CALE DOSARELE CE LE AVETI PE ROL.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top