• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Comercianţii români care utilizează modalităţi electronice de încasare a banilor şi-au triplat vânzările prin utilizarea serviciului Paypal, conform datelor furnizate de companie.

  ppDimensiunile acestei oportunități nu trebuie subestimate. Comerțul transfrontalier a reprezentat, în 2013, 25% din volumul total de plăți al PayPal — valoarea totală a tranzacțiilor a fost de 180 de miliarde de dolari în anul respectiv și noi coridoare pentru exporturi online au continuat să apară. România este în topul piețelor cu cele mai mari creșteri ale exporturilor din Europa Centrală și de Est”, a declarat Damien Perillat, Managing Director PayPal pentru Europa Centrală și de Est.

  Cele mai vândute produse ţin de servicii web, software, gaming, fashion sau cosmetice.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Cum să faci bani prin utilizarea Paypal

  1. Really, it is a superior little bit of document which i’ve discover appearing in big very long time. Can even take a trip to my new site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top