• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ciorcila

  Înainte de a negocia cumpărarea Volksbank, Banca Transilvania a încercat achiziţionarea Bank of Cyprus România. Se pare că oferta băncii condusă de Horia Ciorcilă şi Omer Tetik a fost mică astfel încât ciprioţii au refuzat, conform mirsanu.ro.

  Vânzarea Bank of Cyprus Romania este gestionată de banca de investiţii HSBC şi a fost reluată în a doua parte a acestui an, după ce în primăvară ciprioţii au respins oferta finală înaintat de către Banca Transilvania

  Un numar de aproximativ zece investitori au accesat camera de date in cadrul procesului de vanzare a Bank of Cyprus Romania, au declarat pentru jurnalul de tranzactii MIRSANU.RO surse din piata. ”Au fost in camera de date (a Bank of Cyprus Romania – n.r.) aproximativ zece investitori, atat banci, cat si fonduri de investitii, precum si alte tipuri de investitori. Ofertele angajante vor fi depuse in cursul lunii decembrie”, au precizat sursele.

  Printre investitorii interesati se numara si un fond american, care are in administrare active de zeci de miliarde de dolari si este interesat de active bancare neperformante, conform bankingnews.ro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top