• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • "romania moneda euro"CITR Group a anunţat marţi lansarea platformei de investiţii şi management ROCA care țintește companii românești aflate în dificultate financiară.

  CITR Group va asigura managementul ROCA, iar acţionarii fondatori sunt acţionarii CITR, prin divizia de investiţii, familia Pavăl, prin PIF Industrial, Dan Şucu şi Astra Rail Management.

  ”ROCA îşi propune să contribuie la însănătoşirea mediului de afaceri din România, printr-o soluţie complexă pentru redresarea afacerilor locale: platforma atrage resurse de la investitori şi le distribuie eficient către companii care se confruntă cu dificultăţi financiare, de creştere sau de succesiune a fondatorului în business, cu scopul de a le asigura o structură stabilă şi o dezvoltare sănătoasă”, se precizează într-un comunicat.

  Capitalul social al ROCA este în acest moment de 4,5 milioane de euro, iar din portofoliul platformei face parte deja compania S-Karp, producător român de încălţăminte din Braşov.

  Reprezentanţii ROCA susţin că vor investi până la finalul acestui an în alte cinci companii şi estimează că până la finalul anului 2019 platforma va atrage resurse de 20 de milioane euro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top