• 4,6618

 • 3,8861

 • 3,8986

 • 164,0125

 • Senatorul PNL Daniel Zamfir susține că programul guvernamental „Prima Casă” oferă ajutor sistemului bancar, iar bancherii ar evita să finanțeze economia reală.

  „Sa spunem încă o data, că programul Prima Casa e un sprijin major acordat bancilor, întrucât Statul român preia practic întreg riscul de neplata asupra sa. Acuma când ai risc zero, sigur că poți da și tu un credit pentru o casa cu un avans mai mic,nu?

  Și să mai spunem ceva: Băncile astea care se frământă, chipurile, că nu mai pot credita ei românii așa cum vor, au făcut profituri uriașe pe spinarea Statului român. Pe lângă Prima Casa,unde au practic risc zero și profit garantat, împrumută la greu Statul român, deci iarăși risc zero și profit garantat! O fi bine așa? În condițiile astea de ce sa se mai agite ei sa finanteze economia reală? Se plâng de Legea darii in plata că incepe sa iasă la iveală modul în care unii au dat credite pe evaluări umflate!”, a scris Zamfir pe Facebook.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to top