• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • cozmin-gusa-rares-bogdanÎn această seară, la emisiunea lui Rareş Bogdan, Jocuri de Putere, vor fi prezenţi în acelaşi studio principalii actori ai dezbaterii din jurul legii dării în plată şi ai problemelor din domeniul bancar.

  Astfel, de la ora 21 vor fi prezenţi la Realitatea TV viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu, iniţiatorul legii dării în plată Daniel Zamfir, Dan Pascariu, preşedintele Consiliului de Supraveghere Unicredit şi Cătălin Voivozeanu(AURSF). Se anunţă o emisiune extrem de interesantă ce nu trebuie ratată.

  Iată anunţul lui Rareş Bogdan:

  În această seară, la „Jocuri de Putere” are loc un meci de categorie grea care va spulbera toate necunoscutele din jurul Legii dării în plată. Urmăreşte-i pe viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu, pe autorul legii, deputatul Daniel Zamfir, pe unul dintre cei mai titraţi bancheri români, Dan Pascariu, pe Cătălin Voivozeanu, reprezentantul Grupului Clienţilor cu Credite în franci elveţieni şi vei afla cu cât se vor scumpi creditele imobiliare! Te vor însoţi, pentru a înţelege totul, Rareş Bogdan şi Mircea Coşea!

  Cine se va mai putea împrumuta de la bănci? Cât trebuie să muncească un român pentru o casă? Joacă băncile la cacealma? Se aplică noua lege şi la contractele aflate în derulare? De ce?

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top