• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • misu negritoiuConsiliul Autorității de Supraveghere Financiară a aprobat un proiect prin care sunt reduse contribuțiile societăților de asigurare cu 10%, potrivit unui comunicat al instituției.

  “Se aprobă proiectul de modificare a Regulamentului nr. 16/2014 privind veniturile Autorității de Supraveghere Financiară care prevede în principal (…) reducerea în continuare a contribuțiilor societăților de asigurare pentru polițele RCA cu 10%. Proiectul va fi publicat pe www.asfromania.ro pentru consultare publică, timp de 10 zile”, se arată în comunicat.

  ASF a anuntat încă de la finalul anului trecut că va reduce în acest an, de la 1% la 0,8%, cotă aplicată primelor brute încasate pe RCA și utilizată pentru administrarea și întreținerea bazei de date CEDAM.

  CEDAM conține datele cu privire la polițele RCA încheiate pentru autovehiculele inmatriculate în România și este utilizată și ca suport pentru funcționarea sistemului bonus-malus, potrivit conso.ro.

  Președintele ASF este Mișu Negrițoiu.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top