• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Gil Karni, CEO Bank LeumiGil Karni este noul președinte executiv al Bank Leumi România începând cu luna mai. Numirea noului exectiv a fost aprobată de BNR.

  Karni a lucrat în Bank Leumi Israel și în subsidiarele acesteia, timp de mai bine de 20 de ani. El revine în România după ce a ocupat funcția de CEO al Bank Leumi Luxemburg timp de 5 ani. Înaintea acestui mandat, Karni a fost director al Diviziei Real Estate și Israeli în cadrul Bank Leumi România timp de 3 ani.

  “Mă bucur să revin în România pentru a contribui la dezvoltarea prezenței Grupului Leumi în această piață foarte importantă, alăturându-mă unor colegi foarte buni, adevărați profesioniști, cu ajutorul cărora Banca va continua să ofere un înalt grad de expertiză clienților săi, în conformitate cu valorile fundamentale ale Grupului. Sunt convins că Bank Leumi România va continua să crească și să evolueze într-un mod foarte sustenabil, ceea ce va conduce la rezultate excepționale pe termen lung, atât pentru clienți, cât și pentru Bancă”, a spus noul CEO al băncii.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top