• 4,6618

 • 3,8861

 • 3,8986

 • 164,0125

 • Avocatul Adrian Cuculis a prezentat pe Facebook decizia luată de instanță prin care un debitor reușește să anuleze executarea silită din partea EOS KSI România, un recuperator de creanțe. Decizia este definitivă.

  „Tip solutie: Admitere apel
  Solutia pe scurt: Admite apelul formulat de apelanta Zidaru (Stingaciu) Zeluţa Claudia. Anulează sentinţa apelată, şi rejudecând: Respinge excepţia de netimbrare a cererii de suspendare a executării silite şi a contestaţiei la executare, invocată de intimată, ca neîntemeiată. Respinge excepţia tardivităţii formulării contestaţiei la executare, invocată de intimată, ca neîntemeiată. Admite contestaţia la executare. Anulează executarea silită însăşi ce a format obiectul dosarului de executare nr. 174/2014 al B.E.J. Popescu Adrian Gabriel. Respinge cererea de suspendare a executării silite, ca inadmisibilă. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 05.05.2017.
  Document: Hotarâre 1600/2017 05.05.2017”, se arată în decizia postată pe portalul instanțelor.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to top