• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a decis închiderea procedurii de redresare financiară a asiguratorului City Insurance.

  „În cadrul ședinței de ieri (miercuri — n.r.) a Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară a fost pusă în discuție și analizată situația Societății de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A., societate aflată în procedură de redresare financiară pe bază de plan. Membrii Consiliului au fost informați despre restabilirea situației financiare a asigurătorului la data de 31 martie 2017, în baza documentelor prezentate de către societate și a verificărilor efectuate de către direcțiile de specialitate din cadrul ASF, cu privire la acordarea de către acționarul principal existent a unui împrumut subordonat, în numerar, în sumă de 50 milioane de euro”, se arată în comunicatul ASF.

  Consiliul ASF a decis deschiderea procedurii de redresare financiară pe bază de plan la asigurator în aprilie 2016.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top