• 4,6618

 • 3,8861

 • 3,8986

 • 164,0125

 • Șeful PSD, Liviu Dragnea, care este și președintele Camerei Deputaților, susține că va cere în Parlament discutarea „foarte, foarte repede” a situaţiei de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), adică demiterea actualei echipe conduse de Mișu Negrițoiu.

  „Nu e în regulă ce se întâmplă la acea instituţie. Nu e în regulă ca acea instituţie să reacţioneze atât de târziu la un astfel de comportament al unei societăţi private din România, care gestionează şi se joacă cu miliardele românilor”, a declarat Dragnea.

  Liderul social-democraților se referea la situația companiei NN Pensii, care a fost amendată de ASF cu 750.000 de lei. NN își notificase clienții în legătură cu riscul naționalizării pilonului 2 de pensii. Autoritățile au respins acest scenariu, iar Negrițoiu a explicat că o asemenea măsură ar încălca Constituția.

  Negrițoiu a fost acuzat de Dragnea că ar fi pornit zvonul privind naționalizarea acestui fond, lucru respins de șeful ASF.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to top