• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Ludwik Sobolewski1Incepand cu 2 decembrie 2014, ordinele introduse pentru executare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), pentru toate categoriile de instrumente tranzactionate la BVB, vor reprezenta orice volum pe care un investitor doreste sa il tranzactioneze.

  Aceasta masura survine ca urmare a eliminarii segmentului de piata odd lot si a cerintelor speciale privind dimensiunea ordinelor, pentru toate pietele administrate de BVB.

  „Cream o situatie care este normala pentru pietele dezvoltate, prin eliminarea restrictiilor cu privire la elemente de baza precum numarul de actiuni, obligatiuni sau alte instrumente pe care investitorul ar dori sa le cumpere sau sa le vanda.

  Aceasta ofera flexibilitate, costuri mai mici, mai multa libertate si o reactie mai rapida la schimbarea starilor pietei. Suntem mandri ca, pana la finalul anului 2014, o mare parte a proiectului de modernizare, implementat de Grupul BVB si participantii la piata de la inceputul anului, va fi finalizata si functionala”, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

  Dupa eliminarea segmentului de piata odd lot, singurul segment de executare al tranzactiilor va fi Piata Regular. Aceasta va aduce eficienta crescuta procesului de tranzactionare, specificitate mai mica pentru piata locala si o mai mare standardizare, rezultand intr-un mediu bun pentru actualii si viitorii membri ai BVB. sursa: manager.ro

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top