• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • mugur-isarescu

  Guvernatorul BNR  a fost audiat la Comisia de Finanţe în Parlament în legătură cu criza francilor elveţieni.

  Mugur Isărescu  – cel mai popular român în urmă cu un an, peste 40% în sondaje – este nevoit să facă faţă unei crize ce l-ar putea transforma într-un personaj complet impopular.

  Guvernatorul a specificat membrilor comisiei că BNR nu are mijloacele legale de a acţiona în interesul clienţilor, acest lucru fiind de resortul alte instituţii( respectiv ANPC, n.r.)

  Soluţia prezentată de Isărescu este aceeaşi enunţată la debutul crizei, conversia la cursul zilei la care se aplică un  discount.

  Nopţi cu bancherii. Bogdan Olteanu a vorbit la ghişeu

  Guvernatorul BNR pretinde că bancherii ar fi în principiu de acord cu asta, discuţiile ajungând la detalii, petrecând nopţi cu bancherii.

  Am stat şi nopţile cu reprezentanţii băncilor, iar domnul viceguvernator  (Bogdan Olteanu) poate confirma. Domnia sa a fost la bănci şi a vorbit cu funcţionarii de la ghişeu, dar ideea de implicare zgomotoasă în acest caz nu o sugere, a precizat Isărescu.

  Până acum lucrurile trenează iar clienţii se plâng pe forumuri că băncile nu acceptă soluţii. Să vedem dacă conducerea BNR şi respectiv şeful acestei instituţii vor face ceva pentru rezolvarea acestei crize sau vor juca la trecerea timpului.  Declinarea responsabilităţii, CHIAR JUSTĂ FIIND, nu face decât să susţină ultima variantă.

   

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top