• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Fostul președinte ANAF Dragoș Doroș susține că Fiscul trebuie să dețină un nou sistem IT pentru a combate eficient evaziunea fiscală.

  „Evaziunea fiscală nu se stârpeşte cu sperietori, ci cu sisteme concentrate, structurate şi bine puse la punct. Cheia stârpirii evaziunii fiscale în România este un nou sistem IT cu soft şi cu hard la ANAF şi colaborare foarte bună între toate instituţiile care au în atribuţie urmărirea oricărui tip de infracţionalitate. Aveam o hârtiuţă pe birou când eram la ANAF care spunea că 80% din contribuabili îşi declară şi plătesc la timp impozitele. Asta e realitatea. Un ANAF care vrea să stârpească evaziunea fiscală trebuie să-şi facă nişte sisteme funcţionale”, a explicat Doroș, care este și vicepreşedintele Camerei Consultanţilor Fiscali (CCF).

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top