• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • anca draguMinistrul Finanțelor, Anca Dragu, susține că unele dintre numele din listele Panama Papers se găsesc, cu siguranță, în diferitele operațiuni ale ANAF.

  „Acolo unde veniturile provin din activități mai puțin legale este acea tendință de a le ascunde. Acesta este în general comportamentul oamenilor cu posibilități financiare mai ridicate. Un om care trăiește din salariu nu are ce ascunde și nu are de ce să-și ducă veniturile într-un paradis fiscal. Multe dintre numele pe care ANAF le are deja în vedere în diferitele operațiuni pe care le conduce, inclusiv prin Departamentul de control al marilor averi, cu siguranță că unele dintre aceste nume se regăsesc și pe listele din acest caz. (…) Există comunicare cu Oficiul pentru Prevenirea Spălării Banilor și au informații pe care le pun la dispoziția ANAF, dar până în acest moment suntem într-un proces în lucru”, a spus Dragu.

  ANAF a format un nou grup care să analizeze informațiile din Panama Papers și să vadă dacă sunt contribuabili români implicați în scandal.

  Documentele din Panama Papers acoperă perioada anilor ’70 până în primăvara acestui an

  Conform RISE Project, birourile casei de avocatură Mossack Fonseca, o adevărată fabrică de firme, au depozitat în ultimele două decenii secretele unor mari afaceri din România.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top