• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • bcrCea mai mare bancă din România nu are doar clienți nemulțumiți, ci și foști angajați care se luptă cu ea la tribunal. BCR a fost obligată de instanță să reangajeze un intreg departament concediat în cadrul procesului de restructurare și să plătească salarii restante pentru perioada care a trecut de la concediere.

  Potrivit economica.net, mai mulţi foşti angajaţi BCR din cadrul deparatmentului Back Office Pasive şi Tranzacţii au obţinut, la Tribunalul Bucureşti, o decizie executorie care obligă cea mai mare bancă din România să îi reîncadreze pe post. Instanţa a constatat că oamenii au fost concediaţi pe motive abuzive. Judecătorii au dispus ca BCR să plătească foştilor săi angajaţi şi salariile aferente perioadei care a trecut de la concediere până la decizie.

  Deși banca ar fi virat salariile restante, cu angajările lucrurile sunt mai neclare. „Teoretic, eu de luni(nr: astăzi, 12 ianuarie) reîncep munca la BCR pe acelaşi post pe care îl ocupam înainte să fiu concediat. Practic însă este imposibil să se întâmple asta din moment ce postul meu a fost desfiinţat. O să văd ce îmi va oferi BCR „, spune unul dintre angajaţii implicaţi în proces. Banca are posibilitatea de a ataca decizia Tribunalului la Curtea de Apel.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to După clauze abuzive, BCR a trecut și la concedieri abuzive

  1. […] BCR ne-au trimis un punct de vedere legat de procesul pierdut în fața unui grup de angajați, în urma căruia banca era obligată să le plătească acestora salarii restante și să îi […]

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top