• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • 646x404Acţiunile Astra Asigurări (ATRA), companie deţinută de omul de afaceri Dan Adamescu şi aflată sub administrare specială, vor fi mutate pe platforma AeRO a Bursei de Valori Bucuresti, în contextul desfiintarii pietei Rasdaq, pe care sunt listate în prezent.

  „Aprobarea efecturării de către societate a demersurilor legale în vederea admiterii la tranzacţionare a acţiunilor emise de societate în cadrul sistemului alternativ de tranzacţionare administrat de Bursa de Valori Bucureşti (BVB)”, se arată într-un raport cu deciziile AGA transmis de Astra BVB.

  Piaţa Rasdaq va fi desfiinţată în luna octombrie, iar companiile care nu se transferă pe piaţa reglementată sau pe sistemul alternativ (ATS) al BVB vor fi delistate.

  Bursa de valori Bucureşti va relansa pe 25 februarie secţiunea de tranzacţionare de acţiuni a actualei pieţe ATS sub denumirea AeRO. Piaţa AeRO este segmentul dedicat acţiunilor din cadrul sistemului alternativ de tranzacţionare al BVB. Acesta este un segment de piaţă dedicat listării companiilor la început de drum, pentru finanţarea proiectelor, creşterea vizibilităţii şi contribuţiei la dezvoltarea mediului de afaceri, potrivit zf.ro

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top