• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • unicredit

  Omul de afaceri elen Ioannis Papalekas, aflat în plină expansiune a primit aprobarea Consiliului Concurenţei pentru cumpărarea clădirii de birouri UniCredit Tower ocupată integral de banca UniCredit Ţiriac Bank.

   Consiliul Concurenţei a luat o decizie de „neobiecţiune privind concentrarea economică realizată prin preluarea controlului unic de către Globalworth Holdings Cyprus Limited, prin Serena Holdings Limited şi Kusanda Holdings Limited, asupra Bog’Art Offices SRL, constantând că, deşi operaţiunea cade sub incidenţa legii, nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal“.

  Până la data de 31 decembrie 2014 ar urma să se finalizeze tranzacţia. Papalekas a anunţat încă din primăvară că va  cumpăra sediul UniCredit pentru sumei de 43,3 mil. euro, conform capital.ro

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top