• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • euros-loads-of-money

  Încrederea investitorilor în economia Germaniei s-a îmbunătăţit în noiembrie pentru prima dată în ultimele 11 luni, creşterea depăşind estimările analiştilor, semn că cea mai mare economie din Europa ar putea intra pe o pantă ascendentă după luni de stagnare.

  Indicele privind aşteptările investitorilor şi analiştilor a urcat luna trecută la 11,5 puncte, după ce în octombrie coborâse în teritoriu negativ pentru prima dată în ultimii doi ani, conform Mediafax.

  „Indicele privind încrederea în economia Germaniei a crescut pentru prima dată în acest an. Cu toate acestea, climatul economic rămâne dificil, datorită, printre altele, tensiunilor geopolitice”, se arată într-un comunicat al institutului german de cercetare economică ZEW.

  În ceea ce priveşte indicele ZEW pentru perspectivele de creştere economică în zona euro, acesta a crescut în noiembrie cu 6,9 puncte, la 11 puncte.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top