• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • egon-von-greyerz

  Egon Von Greyerz este un specialist în domeniul financiar şi mai ales în investiţiile în aur.

  Von Greyerz a anunţat în decembrie 2014 că pragul de 1.2 CHF per Euro este nesustenabil şi că Banca Elveţiei va trebui să-l scoată ceea ce va provoca pierderi pe pieţele financiare.

  Predicţiile lui Greyerz s-au îndeplinit întocmai, astfel că specialistul de la GoldSwitzerland  a mai făcut câteva predicţii pentru sistemul bancar.

  Greyerz spune că programul de tipărire de bani lansat de BCE va duce la o criză majoră de sistem, suma de 1.1 trilioane euro urmând doar să finanţeze debitul.

  Băncile centrale încă mai cred că prin tipărirea de bani  pot relansa economiilor lor și salvând sistemul financiar . Nu e cazul . Nu există nici o șansă de a schimba rezultatul unei economii europene îndatorate și în stare de faliment …

  Greyerz vede o consolidare a francului:

  În următoarele luni şi următorii ani  SNB va trebui să reducă dimensiunea bilanţului . Deci, ei vor trebui să vândă euro și să cumpere franci elvețieni . Acest lucru va avea ca efect consolidarea în continuare a francul elvețian , ceea ce va pune presiune chiar mai mult asupra economiei elvețiene . Deci, este un cerc vicios pentru ei .

  Interviul în engleză aici.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top