• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ASFSalariații care figurează pe statele de plată ale Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) și care vor dori, de la 1 septembrie 2014, să părăsească voluntar compania vor primi contravaloarea totală a 12 salarii, platită în două tranșe, a anunțat instituția printr-un comunicat. Nivelul de 12 salarii a fost stabilit în Contractul Colectiv de Muncă, în urma negocierilor cu reprezentanții sindicatelor și ai salariaților din ASF și este la nivelul practicat în piață.

  Planul de încetare voluntară a contractului de muncă nu se adresează persoanelor al căror mandat expiră până la 31 decembrie 2014 (contracte de muncă pe perioada determinată).

  În cazul în care vor apela la această procedură și persoane din posturi-cheie ale ASF, Autoritatea va scoate la concurs posturile respective.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  4 Responses to Ești angajat la ASF și vrei să pleci. Iată câți bani vei primi

  1. Hello Guru, what entice someone to post a commentary? Nice Blog

  2. 87139 423399Someone essentially lend a hand to make critically articles I

  3. visit site spune:

   Astounding, they can be a quality amount of document which i’ve go through on very long lifetime. Implement aside from that have a look at very own online site.

  4. Make an impression on, here is a extraordinary little bit of jot down which has been run into throughout the long-term established. Carry out likewise consultation our internet site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top