• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Euro crește față de dolar

  3:52 pm, 24 martie 2015 • de Niciun comentariu

  FOREX-EUROPE-USA- EURO-DOLLAR-ILLUSTRATIONSemnalele privind creșterea economică peste așteptări în Zona Euro, alături de  au determinat o apreciere a monedei unice față de dolar, potrivit Reuters. De asemenea, programul de relaxare cantitativă al Băncii Centrale Europene, în valoare de peste 1.000 de miliarde de euro, ar putea avea un impact pozitiv asupra cursului euro-dolar, potrivit unui sondaj Markit.

  Euro a câștigat 0,4%, atingând recordul ultimelor șase zile, în timp ce dolarul a pierdut pe fondul deciziilor FED și a informațiilor privind nivelul inflației și al creșterii economice a SUA. Marți, dolarul era cotat în scădere cu 0,3% față de un coș de valute reprezentativ.

  Pe fondul acestor noutăți și evoluții s-a consemnat și o creștere a prețului acțiunilor europene, după ce în ședința precedentă se înregistraseră scăderi, pe fondul informațiilor legate de evoluțiile economico-financiare din China.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top