• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • asigurari-locuinta_imobScăderea  preţurilor imobilelor din România s-a încheiat, piaţa stagnând în acest monent , conform unei analize realizate de Eurobank Property Services (EPS). Mai mult,  în curând este posibilă chiar o creştere a preţurilor.

  Indicele naţional care a crescut cu 0,5% în al treilea trimestru al anului 2014, menţine perspectiva preţului stabil calculată în trimestrele anterioare. Cu toate acestea, de la începutul anului, evoluţia acestui indicator a înregistrat o scădere cu aproximativ 1% . Stagnarea recentă a preţului, combinată cu modificarea de -2,1% pe an ca medie în ultimii cinci ani, sugerează în primul rând că scăderea iniţială calculată în acea perioadă s-a încheiat şi în al doilea rând că, stagnarea preţului pe piaţa rezidenţială din România continuă fără a se înregistra revenirea preţului deocamdată”, se arată într-un comunicat al EPS.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top