• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • asigurari-locuinta_imob

  Preţul locuinţelor din România a avut o scădere de 2,6%/an în ultimii 5 ani, în ultimul trimestru din 2014 stabilizându-se.
  Piaţa rezidenţială va fi stabilă, preţurile stagnând fără să dea semne de schimbare, potrivit Eurobank Property Services(EPS).

  „Indicele naţional arată o scădere de 1,6% în ultimul trimestru din 2014 în comparaţie cu trimestrul precedent, menţinându-se perspectiva de stabilitate a preţurilor pentru următoarea perioadă. Variaţia anuală a indicelui a însemnat o scădere de 2,7% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2013. Stagnarea recentă a preţului, combinată cu scăderea medie anuală de 2,6% pe parcursul ultimilor 5 ani, sugerează că stabilitatea va continua pe piaţa rezidenţială din România, fără să existe semne concludente că preţurile vor suferi creşteri semnificative”, sa precizat Eurobank Property Services, care a lansat cel mai recent raport legat de Indicele Proprietăţilor Rezidenţiale pentru piaţa din România, aferent ultimului trimestru din 2014, conform Mediafax.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top