• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Euroins

  ASF a aprobat majorarea capitalului social al societății Euroins România Asigurare-Reasigurare S.A. cu suma de 200 de milioane de lei.

  Majorarea  a fost o dublare aproape, pentru că de la suma de 230,5 milioane lei ls-a ajuns la 430,5 milioane lei .

  Mișu Negrițoiu, președintele instituției de supraveghere financiară ASF, a a precizat că Euroins și-a îmbunătățit mult poziția.

  Euroins a înregistrat în primul semestru din acest an un număr de 524 petiții unice, în scădere cu 42,10% față de aceeași perioadă a anului trecut când numărul acestora era de 905.

  Euroins România este una dintre cele mai mari societăți de asigurare din România. Societatea face parte din Euroins Insurance Group, unul dintre cele mai mari grupuri independente care operează în piețele de asigurări din CEE și SEE. Grupul operează în 7 țări din regiune și deține o cotă de piață de aproximativ 7% în Bulgaria, România și Macedonia, având peste 1.200 de angajați. Euroins Insurance Group este subsidiara Eurohold Bulgaria — companie bulgară, cu operațiuni în CEE și SEE concentrate pe servicii financiare non-bancare și administrarea activelor, conform Agerpres.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top