• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 •  

  vangroningen

  Una din practicile  băncilor din România prea puţin cunoscută este mărirea exagerată şi unilaterală a dobânzii în anumite condiţii. Băncile se acoperă trecând clauze în contract pe care clientul ori nu le vede , ori nu le înţelege ori le ignoră, contractul fiind oricum prestabilit, clientul neavând posibilitatea de a negocia.

  Raiffeisen Bank practică acest lucru în contractele de descoperire de cont. Pentru angajaţii care îţi primesc salariile în contul Raiffeisen, banca mai oferă câteva salarii în plus la o dobândă avantajoasă, la companiile mari chiar 7%.

  Această dobândă creşte cu 500% în condiţiile în care clientul nu mai lucrează la acea companie şi nu achită în acel moment suma restantă, dobânda urcând la 35%.

  De aceea, oricine îşi face descoperire de cont la Raiffeisen trebuie să ştie de existenţa în contract a acestei dobânzi penalizatoare de 35%.

  Această măsură este cel puţin aberantă. Chiar dacă clientul nu ar mai putea beneficia de dobânda preferenţială mutându-se de la compania care ar avea contract cu banca creşterea dobânziii este mult prea mare.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  6 Responses to Exclusiv! Raiffeisen măreşte dobânda de 5 ori dacă schimbi locul de muncă

  1. UN CETATEAN spune:

   Eu nu inteleg de ce Bancile au dobanzi asa de mari si de ce sunt lasate sa jupoaie populatia.Nimeni nu e in stare sa faca nimic in acest sens.Este o camatarie cu acte cum sa jupoi un cetatean la un credit de 50000 de E – sa ajungi sa platesti aproape dublu?.Eu cred ca ar trebui cei de sus care permit bancilor sa jupoaie cetatenii de atatia bani + ca dupa 10 ani de credite poate un om nu mai are banii necesari sa plateasca ,se imbolnaveste si nu mai poate munci …se pot intampla multe iar nesimtiti de camatari(banca) scoate la licitatie bunul achitat atata timp.De ce li se permite acest lucru?De ce sunt asa mari dobanzile?.Eu cred ca cei corupti care permite aceasta camatarie Bancilor sa raspunda si ei in fata Legii.

  2. Whenever i originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and already when a remark is added I purchase 4 emails with the exact same comment. Can there be any method you possibly can remove me from that service? Thanks!

  3. We want safe products for our bodies and our oceans.

  4. click here spune:

   Seriously, it is really a top-quality piece of document which i’ve go through here in in length a long time. Actually do even click these web pages.

  5. […] Paginadebanci a scos la iveală faptul că austriecii de la Raiffeisen măresc unilateral dobânda în cazul în care clientul îşi schimbă locul de muncă. Ce se întâmplă? În contractele de descoperire de cont, angajaţii care primesc salariile în contul Raiffeisen primesc în plus câteva salarii la o dobândă avantajoasă, la companiile mari chiar de 7%. […]

  6. […] Paginadebanci a scos la iveală faptul că austriecii de la Raiffeisen măresc unilateral dobânda în cazul în care clientul îşi schimbă locul de muncă. Ce se întâmplă? În contractele de descoperire de cont, angajaţii care primesc salariile în contul Raiffeisen primesc în plus câteva salarii la o dobândă avantajoasă, la companiile mari chiar de 7%. […]

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top