• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • proces bancaJudecătoria Sectorului 1 a decis, printr-o sentință pronunțată joi, suspendarea executării silite până la judecarea contestației la executare depuse de un client BCR, contestație motivată de client prin majorarea nejustificată a datoriei, anunță avocatul Adrian Cuculis pe pagina sa de Facebook.

  În cererea de suspendare a executării silite, clientul a arătat că banca ar putea să-i ia mai mulți bani decât îi datorează și că pe această temă există în stadiu de judecare o contestație la executarea silită.

  Judecătorul a decis că cererea de suspendare a executării silite este acceptabilă, atât timp cât clientul băncii a plătit cauțiunea necesară, până când se va decide, în procesul privind contestația la executare, dacă suma pentru care s-a cerut executarea silită este corectă sau nu.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top