• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • eximasig111În prezent, pe piața RCA activează 9 asigurători și, în cursul acestui an, vor mai intra Grawe Romania și Credit Europe Asigurări, preluată de grupul german Ergo. Exim Asig, structură ce ţine de Exim Bank, se pregăteşte pentru liberalizarea pieţei RCA.

  “Dacă există voință politică, EximAsig poate să intre pe RCA cu prețuri rezonabile. Eu susțin această idee care, dacă va fi pusă în practică, va rezolva problemele pieței RCA. Personal, cred că intrarea acestui asigurător este cheia rezolvării problemelor pieței RCA, iar clienții vor avea o alternativă la tarifele practicate de ceilalți asigurători privați. Până intră EximAsig, problemele CEDAM vor fi rezolvate, iar consultantul angajat de ASF va calcula tarifele standard orientative la RCA pentru diferite segmente de piață”, a afirmat vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Marius Vorniceanu.pentru profit.ro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top