• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Traian HalalaiEximBank a acordat Raiffeisen Leasing un credit de 70 de milioane de lei care va fi folosit pentru finanțarea activității clienților IMM ai firmei de leasing.

  Facilitatea a fost acordată pentru o perioadă de 60 de luni, cu o perioadă de utilizare de 12 luni, iar pentru a garanta creditul, dobânda şi comsioanele aferente, Raiffeisen Bank International, acţionarul Raiffeisen Leasing, a emis o scrisoare de garanţie, cu o scadenţă de 30 de zile de la data de expirare a facilităţii. Totodată, a fost constituită o ipotecă asupra contului în lei al Raiffeisen Leasing deschis la EximBank.

  ”Anul acesta ne-am propus o adordare strategică mult mai dinamică pe segmentul întreprinderilor mici și mijlocii și de aceea încercăm să identificăm și să valorificăm toate oportunitățile care ne permit să distribuim cât mai multe fonduri către această importantă zonă a economiei. Parteneriatul cu Raiffeisen Leasing completează competențele EximBank, această colaborare permițându-ne o finanțare indirectă semnificativă a IMM-urilor în condiții de maximă eficiență. EximBank are și capacitatea și disponibilitatea de a propune segmentului corporate un portofoliu de produse și servicii la un nivel competitiv de preț, atractive pentru toate companiile românești care își doresc să crească și să facă performanță, indiferent că vorbim despre IMM-uri sau corporațiii”, a declarat Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top