• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • catalin munteanu raiffeisen
  Cătălin Munteanu, director executiv pentru segmentul  persoane fizice din cadrul Raiffeisen a dat explicaţii pentru faptul că banca a decis eliminarea din ofertă a depozitelor pe o lună.
  Directorul Raiffeisen a invocat drept motiv pentru această schimbare în portofoliul băncii, scăderea dobânzilor ca trend general dar şi ponderea mică, în opinia sa, a celor ce alegeau această formă de economisire. Totuşi, un client din zece este puţin?
  „Renunţarea la depozitul la o lună nu este nicio noutate, este o tendinţă pe care am anticipat-o şi am consiliat clienţii în acest sens începând din 2009, pe fondul tendinţei de scădere a dobânzilor. Când am scos depozitele la o lună din ofertă, mai puţin de 10% din sumele plasate în produse de economisire erau reprezentate de aceste depozite“, a declarat Munteanu pentru ZF.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top