• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • firicelActorul Cuzin Toma, cunoscut din serialul Las Fierbinţi, a notificat banca pentru darea în plată a unei garsoniere cumpărate în anul 2007, pentru care a contractat un credit de 80.000 de franci elveţieni, în prezent având un sold de achitat de 90.000 de franci.

  „Personal, în 2007 am contractat un credit de 80.000 CHF şi mi-am cumpărat o garsonieră. În prezent, după aproape 9 ani, trebuie să mai plătesc băncii tot aproximativ 90.000 de CHF, plus dobânzi şi comisioane. Pare un paradox, nu? Garsonieră nu mai valorează nici jumătate din această suma“, a relatat actorul pe contul său de Facebook, potrivit News.ro.

  El spune că decizia îl întristează pentru că se desparte de garsoniera de care îl leagă multe amintiri, dar se simte eliberat totodată de unui contract de credit care îi răpeşte energie, timp, libertate şi îl împiedică să se bucure de viaţă.
  „Vreau din tot sufletul să îmi fac publicul fericit, să mă dăruiesc lui fără rezerve şi pentru asta trebuie să fiu liber, să elimin orice factor care m-ar putea împiedică să reuşesc“, adăugat interpretul lui Firicel.

  El a menţionat că anul trecut a câştigat un proces pe care l-a avut cu banca pentru acelaşi contract. „Acum mă întreb ce ar trebui să răspund dacă banca îmi va trimite o somaţie cu «Bă’, eşti nebun?!»… cred că sigur voi spune «Bă, eşti proastă?!»…“, conchide retoric Cuzin Toma.

  Integral pe adevarulfinanciar.ro

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top