• 4,6618

 • 3,8861

 • 3,8986

 • 164,0125

 • fiscAgenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) derulează la nivel național o campanie pentru conștientizarea modului în care faptele de corupție afectează oamenii în plan personal, economic și social.

  Potrivit ANAF, campania are două componente care se adresează publicului larg, pe de o parte, și personalului ANAF, pe de altă parte. 85% din finanțare — 1,07 milioane de lei — provine din Granturi Norvegiene 2009-2014, în cadrul proiectului „Creșterea integrității în Agenția Națională de Administrare Fiscală prin cooperare instituțională și consolidarea capacității”, iar 15% este asigurat din bugetul național.

  Pentru angajații ANAF sunt realizate cinci spoturi video pentru difuzare internă cu teme diferite (inspecția fiscală, controlul antifraudă fiscală, controlul vamal, secretul fiscal și administrarea contribuabililor) pentru a fi utilizate de către Direcția generală de integritate în cadrul sesiunilor de instruire.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Fiscul, campanie pentru conștientizarea modului în care faptele de corupție afectează populația

  1. Tohtori Tolosella on d-vitamiinikapseleita, niitä olen itse viime aikoina käyttänyt (vaikka muuten en suuri Tolosen-ystävä olekaan). Niitä on myynnissä luontaistuotekaupoissa. Itse olen imettäessä käyttänyt 25mikrogrammaa ja muuten 50, mutta en tosiaankaan ole mikään virallinen tietolähde tässä asiassa 🙂

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to top